Nieuw programma Welkom in... Containerdorp begint woensdag op NPO 1

Nieuw programma Welkom in... Containerdorp begint woensdag op NPO 1
Dwight van van de Vijver neemt kijkje in bijzondere 'dorpen'

Kijktip :

Als ex-politieman heeft Dwight van van de Vijver verslaafden of overlastveroorzakers uit Containerdorpen vooral beboet, maar voor de nieuwe docuserie Welkom in... Containerdorp besloot hij zich voor het eerst onder te dompelen in vier van deze bijzondere dorpen.

Welkom in... Containerdorp gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drugsgebruik
De containerdorpen waar Dwight met bewoners optrekt staan in Dordrecht, Eindhoven, Hilversum en Utrecht. De bewoners wonen daar onder begeleiding en zijn zeer divers. Met de één kan Dwight in een rustig gesprek kennismaken, terwijl een ander amper verstaanbaar is door drugsgebruik en weer een ander geboeid wordt afgevoerd vanwege een uit de hand gelopen binnen-barbecue.

Problematiek
In de loop van het jaar loopt Dwight mee in hun dagelijks leven en leert hen steeds beter kennen. Hij ontdekt dat de bewoners van containerdorpen allemaal al hun eigen geschiedenis hebben met veel achterliggende problematiek. Dat verklaart veel van hun gedrag. Toch is tussen alle problemen in de serie ook veel liefde te zien.

Het nieuwe programma Welkom in... Containerdorp is vanaf woensdag 3 november wekelijks rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Welkom in... Containerdorp terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV