Dinsdag in Jinek: Marc Kaptein over de zogeheten 'Boosterprik'

Dinsdag in Jinek: Marc Kaptein over de zogeheten 'Boosterprik'
De gasten van dinsdag 2 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 2 november.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van dinsdag 2 november

  • Hij is de stem van de Formule 1: Olav Mol. Al dertig jaar voorziet hij alle races van commentaar. Maar gaat hij dit jaar voor het eerst meemaken dat een Nederlander wereldkampioen wordt?! We praten over het succes van Max Verstappen, maar ook over Olav z’n nieuwe boek!
  • In de nieuwe film ‘Alles op Tafel’ besluit een groep vrienden alle binnenkomende telefoonberichtjes en belletjes met elkaar te delen. Hoofdrolspelers Linda de Mol, Eva Crutzen en Ramsey Nasr schuiven vanavond aan.
  • Het begint inmiddels traditie te worden: na de versoepelingen volgen al heel snel weer de aanscherpingen. En dus keren vanavond tijdens de corona-persconferentie het mondkapje terug, wordt het advies om thuis te werken afgestoft én wordt het coronatoegangsbewijs in meer sectoren ingevoerd. We bespreken de gevolgen met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther, arts en voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi, burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma.
  • Geef volledig gevaccineerde zestigplussers een boosterprik. Met dat advies kwam de Gezondheidsraad vandaag. Wat doet de boosterprik en waarom is het noodzakelijk? En is dit dan de laatste prik? We bespreken het met medisch directeur van Pfizer Marc Kaptein.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Marc Kaptein over de zogeheten 'Boosterprik' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV