Union Berlin - Feyenoord live op tv en online (Conference League)

Union Berlin - Feyenoord live op tv en online (Conference League)
Kunnen Rotterdammers opnieuw resultaat halen?

Sport :

Direct na de wedstrijd AS Monaco - PSV gaat Veronica door met de Conference League. Vanaf 21.00 uur is er een live verslag te zien van het duel Union Berlin - Feyenoord. De wedstrijd is ook live te volgen bij ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Union Berlin - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overwinning
Twee weken geleden werd het duel in Rotterdam gespeeld. Feyenoord kwam in De Kuip goed voor de dag tegen de huidige nummer zes van de Duitse Bundesliga. Dankzij doelpunten van Alireza Jahanbakhsh, Bryan Linssen en Luis Sinisterra zegevierden de Rotterdammers met 3-1, waarmee ze zichzelf een uitstekende uitgangspositie verschaften.

Stand
Feyenoord gaat nu namelijk aan kop in Groep E, met zeven punten uit drie wedstrijden. Er is een gaatje geslagen naar Maccabi Haifa, dat volgt met vier punten, en Slavia Praag en Union Berlin, die gedeeld derde staan met drie punten. Bij een nieuwe overwinnig zet Feyenoord een grote stap richting Europese overwintering.

Bekijk hier het volledige speelschema van Feyenoord in de Conference League.

De wedstrijd Union Berlin - Feyenoord is donderdag 4 november om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur op Veronica, gevolgd door de wedstrijd AS Monaco - PSV.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Union Berlin - Feyenoord live op tv en online (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV