Tottenham Hotspur - Vitesse live op tv (Conference League)

Tottenham Hotspur - Vitesse live op tv (Conference League)
Arnhemmers hopen op nieuwe stunt in Londen

Sport :

Twee weken geleden verbaasde Vitesse vriend en vijand door Tottenham Hotspur in eigen huis te verslaan. Donderdag hopen ze op een nieuwe stunt in Londen. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Stunt
Er ging meteen een siddering door voetbalfans in Arnhem toen bleek dat Vitesse bij de loting van de Conference League in een groep met het 'grote' Tottenham Hotspur zat. Dat er ook daadwerkelijk resultaten tegen de Londenaren behaald konden worden, was een nóg mooiere verrassing. Twee weken geleden stuntte Vitesse door met 1-0 te winnen van hun tegenstander.

Samenvatting en hoogtepunten Tottenham - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stand
Maximilian Wittek was destijds de grote man; hij maakte de enige treffer van de wedstrijd. Met de overwinning deed Vitesse goede zaken in Groep G. De Arnhemmers staan nu tweede, achter Stade Rennes, met zes punten. Tottenham volgt met vier punten en het Sloveense NS Mura staat troosteloos onderaan met nul punten uit drie wedstrijden.

Bekijk hier het volledige speelschema van Vitesse in de Conference League.

De wedstrijd Tottenham Hotspur - Vitesse is donderdag 4 november om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint al om 17.45 uur, gevolgd door AZ - CFR Cluj. De samenvatting volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV