Nieuw programma Busje komt zo vanaf donderdag te zien op NPO 1

Nieuw programma Busje komt zo vanaf donderdag te zien op NPO 1
Paul de Leeuw is terug bij de publieke omroep

Kijktip :

Na een kortstondige presentatieklus bij Op1 is Paul de Leeuw vanaf donderdag 4 november weer helemaal terug bij de publieke omroep. Hij presenteert het nieuwe programma Busje komt zo, waarin hij met een touringcar door het land trekt om mensen te verrassen.

Busje komt zo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kijkers bepalen
De bus rijdt van Zeeland tot Limburg, van Castricum tot aan Groningen. De kijkers zijn de routeplanner en bepalen welke haltes hij iedere aflevering aandoet. Zo ontmoet De Leeuw de meest uiteenlopende mensen, hoort hij bijzondere verhalen en opent hij deuren die voor anderen gesloten blijven.

Excuses
Paul reist met zijn bus onder meer naar Culemborg, omdat hij daar zijn langverwachte excuses aan moet bieden. In Helmond brengt hij een zeer verrassend huwelijkscadeau en met Simon Keizer zet hij een straat in Warmond op z'n kop. De bus wordt bestuurd door Martijn - de jongste touringcarchauffeur van Nederland - en Hans Kesting is erbij als live voice-over.

Het nieuwe programma Busje komt zo is vanaf donderdag 4 november wekelijks rond 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij GIds.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Busje komt zo vanaf donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV