Nieuw programma Ben ik hier alleen? start donderdag op NPO 3

Nieuw programma Ben ik hier alleen? start donderdag op NPO 3
Georgina Verbaan op zoek naar buitenaards leven

Kijktip :

Vanaf donderdag 4 november is Georgina Verbaan op NPO 3 te zien met de nieuwe documentaireserie Ben ik hier alleen? In dit programma rijdt ze met haar 'spaceship camper' door Europa in een poging te verklaren of buitenaards leven invloed heeft op ons bestaan.

Ben ik hier alleen? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wetenschappers
Georgina bezoekt locaties in Europa waar mogelijk ontmoetingen ('encounters') hebben plaatsgevonden tussen mens en buitenaardse entiteiten en praat met wetenschappers en (ervarings)deskundigen. Georgina heeft een heel eigen en unieke kijk op de wereld van het onverklaarbare. Zij vraagt zich dan ook af: ben ik hier alleen?

Nederland
De reis van Georgina begint in Nederland. In de eerste aflevering ontmoet ze met behulp van Bram en Alexander van UFO-meldpunt Nederland getuigen die contact hebben gehad met onverklaarbare verschijnselen. De UFO van Soesterberg is door 12 personen waargenomen, maar defensie stopte de zaak in de doofpot.

Het nieuwe programma Ben ik hier alleen? is vanaf donderdag 4 november wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ben ik hier alleen? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV