Spectaculaire show The Big Balance vanaf 11 december te zien op SBS6

Spectaculaire show The Big Balance vanaf 11 december te zien op SBS6
Hélène Hendriks presenteert unieke show

Nieuws :

Zes bekende Nederlanders gaan in de driedelige, spectaculaire show The Big Balance de uitdaging van hun leven aan. In het programma gaan ze highlinen: lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn die op zeer grote hoogte is gespannen. Hélène Hendriks presenteert het programma, dat vanaf 11 december te zien is op SBS6.

The Big Balance gemist? Kijk vanaf 11 december elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers
De volgende BN'ers gaan we in actie zien in The Big Balance:

  • Kiran Badloe
  • Remy Bonjasky
  • Chatilla van Grinsven
  • Hans Klok
  • Klaasje Meijer
  • Dave Roelvink

Opdrachten
De BN'ers willen een angst overwinnen of simpelweg bewijzen dat ze doorzetters zijn. The Big Balance bestaat uit drie groots opgezette afleveringen, waarin we zien hoe de deelnemers zich in vier maanden tijd voorbereiden op het moment suprème. Daarnaast voeren ze spectaculaire opdrachten uit, die meetellen voor het eindklassement. Op 1 januari 2022 geven ze nog één keer alles, in de nok van de Johan Cruijff Arena. Wie wordt de winnaar van The Big Balance?

Het programma The Big Balance is zaterdag 11 en 18 december 2021 om 20.00 uur en zaterdag 1 januari 2022 om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de afleveringen van The Big Balance terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire show The Big Balance vanaf 11 december te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV