Nieuwe voetbalquiz The Bettle vanaf vrijdag te zien op Veronica

Nieuwe voetbalquiz The Bettle vanaf vrijdag te zien op Veronica
Hélène Hendriks luidt het voetbalweekend in

Kijktip :

Vanaf vrijdag 5 november is de nieuwe voetbalquiz The Bettle te zien op Veronica. Presentatrice Hélène Hendriks legt twee duo's het vuur aan de schenen met de meest uiteenlopende vragen en blikt vooruit op het aankomende voetbalweekend.

The Bettle gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Teamcaptains
In vijf spelrondes strijden teamcaptains Leo Alkemade en Frank Lammers met twee wekelijks wisselende gasten om zoveel mogelijk gouden ballen voor de finale, waarin ze hun eigen voetbalkunsten etaleren. Nadat de kennis van de deelnemers is getest proberen ze in de finale punten te verdienen in 'The Bettle Box'. Degene met de meeste punten wint de aflevering.

Gasten
In de eerste aflevering nemen twee ESPN-collega's het tegen elkaar op: Kees Kwakman en Marciano Vink. Kwakman groeide als speler van FC Volendam, NAC Breda en FC Groningen uit tot een cultheld in het Nederlandse betaalde voetbal. Vink maakte in de jaren tachtig en negentig furore bij Ajax en PSV.

De nieuwe voetbalquiz The Bettle is vanaf vrijdag 5 november wekelijks om 22.00 uur te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen van The Bettle terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe voetbalquiz The Bettle vanaf vrijdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV