Donderdag in Jinek: Carlo Boszhard en Irene Moors vieren 30-jarig jubileum

Donderdag in Jinek: Carlo Boszhard en Irene Moors vieren 30-jarig jubileum
De gasten van donderdag 4 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 4 november.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 4 november

  • Als je Carlo Boszhard zegt, dan zeg je Irene Moors, en andersom. Dit onafscheidelijke duo werd dertig jaar geleden gevormd. In de jaren 90 wisten ze de harten van miljoenen kinderen te veroveren met Telekids, maar daar bleef het succes niet bij. De chemie tussen Carlo en Irene spatte van de beeldbuis, van 'Life & Cooking' tot 'De TV Kantine'. Vanavond schuiven ze bij Jinek aan ter ere van het 30-jarig bestaan van hun duo-schap.

  • Jan Smit staat al 25 jaar lang in de spotlights. Hij gaat binnenkort iets doen dat hij nooit eerder heeft gedaan! Wat? Hij vertelt er alles over in Jinek.

  • Vanavond ‘the catch of the day’: visser Jeroen Breur ving de allergrootste meerval ooit in de Benelux. 2 meter 43 schoon aan de haak! Hoe hij dat deed? Vertelt hij vanavond bij Jinek.

  • De zorg voor kinderen is in ons land van wereldklasse, maar het kan nóg beter. Daarom slaan we de handen ineen met de zeven kinderziekenhuizen in Nederland, om de angst en stress bij patiënten te verminderen.Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL en Hans van Goudoever, hoofd van het Emma Kinderziekenhuis, schuiven aan.

  • Vandaag werd voor het eerst sinds juli de grens van 10.000 besmettingen op één dag weer gepasseerd. Hoe nu verder? Bij Jinek bespreken we het met Hanneke Schuitemaker, die het Leidse Janssen-vaccin ontwikkelde.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Carlo Boszhard en Irene Moors vieren 30-jarig jubileum of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV