Wietpillen en drugsbaronnen in nieuwe misdaadkomedie Gringo

Wietpillen en drugsbaronnen in nieuwe misdaadkomedie Gringo
Nieuwe trailer voor film met Charlize Theron

Film :

Drugs, humor en actie. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe film Gringo. De vriendelijke zakenman Harold Soyinka (David Oyelowo) heeft diepe schulden. Soyinka laat makkelijk over zich heen lopen door zijn bazen en krijgt de kans om snel geld te verdienen. Hij moet naar een Mexicaans laboratorium met de formule voor een wietpil. Volgens zijn collega's is dit dé toekomst van de Verenigde Staten, maar gaat deze opdracht wel goed? Bekijk hier de eerste trailer van de film Gringo.

Eenmaal aangekomen in Mexico raakt Harold gelijk al in de problemen. Naast morele dilemma's van een huurling krijgt hij ook ruzie met een drugskartel en zit de DEA hem op de hielen. Door diverse situaties en ontmoetingen verandert Harold van brave burger in een crimineel die door iedereen gezocht wordt. Dankzij de hebzucht en macht van zijn meerderen, komt Harold in een groot crimineel circuit terecht.

Gringo is gemaakt door Amazon Studios en STX Entertainment. Naast de The Cloverfield Paradox-acteur David Oyelowo zijn ook Charlize Theron (Mad Max: Fury Road), Amanda Seyfried (Mamma Mia!) en Joe Edgerton (The Gift) te zien in deze film. Nash Edgerton de broer van Joe, maakte deze misdaadkomedie.

Gringo is vanaf 22 maart in de bioscoop te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV