Nieuw programma Rauw Curaçao gaat zondag van start op NPO 2

Nieuw programma Rauw Curaçao gaat zondag van start op NPO 2
Hoe gaat het eiland om met de coronapandemie?

Kijktip :

Vanaf zondag 7 november is de nieuwe, vijfdelige documentaireserie Rauw Curaçao te zien op NPO 2. In dit programma volgt Wensly Francisco elke aflevering verschillende Curaçaoënaars gedurende de coronapandemie - een jaar van strijd, vallen en weer opstaan.

Rauw Curaçao gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Overleven
Droomeiland Curaçao maakt door Covid-19 een ongekend zware crisis door. De twee grootste werkgevers - het toerisme en de olieraffinaderij - zijn stilgevallen en de mensen die daarvan afhankelijk zijn moeten rigoureuze keuzes maken om te overleven. Wensly ontdekt de veerkracht van de mensen op het eiland waar hij zelf ook geboren is.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zien we hoe honkbalcoach Anthony Cijntje probeert de jochies die het thuis zwaar hebben op het rechte pad te houden. Daarnaast volgt Wensly vrijwilligers van de voedselbank en zo leert hij Lourdes kennen, een vrouw die vecht voor de toekomst van haar kleinkinderen. Wensly ontmoet ook Benjamin Visser, die samen met zijn vrouw mensen motiveert om zelf fruit en groenten te verbouwen.

De documentaireserie Rauw Curaçao is vanaf zondag 7 november wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Rauw Curaçao terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Rauw Curaçao gaat zondag van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV