Openhartige documentaire Diagnose de Wild zondag te zien op NPO 1

Openhartige documentaire Diagnose de Wild zondag te zien op NPO 1
Ruud de Wild blikt terug op onzekere tijd

Kijktip :

Begin 2021 krijgt radio-dj Ruud de Wild te horen dat hij darmkanker heeft. Zijn leven verandert vanaf dat moment in een rollercoaster. In de documentaire Diagnose de Wild, zondag te zien op NPO 1, laat hij zien hoe zijn leven plotseling op z'n kop stond na de diagnose.

Diagnose de Wild gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Onzekere tijd
In zijn eigen middagprogramma op NPO Radio 2 vertelt Ruud het nieuws aan zijn luisteraars, waarna hij noodgedwongen stopt met zijn werk en een onzekere tijd tegemoet gaat. In Diagnose de Wild vertelt Ruud openhartig, emotioneel maar ook met humor over deze moeilijke periode.

Olcay Gulsen
Over de mogelijkheden die op zijn pad kwamen, de impact van de operaties, het leven met een stoma, de opluchting als hij goed nieuws krijgt en wat zijn ziekte betekent voor zijn relatie met Olcay Gulsen. Met zijn openhartige verhaal hoopt Ruud bewustzijn te creëren over de impact van kanker en hoe belangrijk het is om op tijd aan de bel te trekken.

De documentaire Diagnose de Wild is zondag 7 november om 22.15 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Diagnose de Wild terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Openhartige documentaire Diagnose de Wild zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV