Special Friends: The Reunion zondag 7 november weer te zien op Net5

Special Friends: The Reunion zondag 7 november weer te zien op Net5
De cast komt weer bij elkaar

Kijktip :

In mei van dit jaar verscheen de langverwachte tv-special Friends: The Reunion op HBO Max. Kort daarna was-ie ook al te zien op de Nederlandse televisie, maar de liefhebbers die de uitzending hebben gemist (of 'm nog eens willen zien) kunnen zondag (7 november) nogmaals genieten op Net5.

Friends: The Reunion gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Sitcom
Van 1994 tot 2004 was de Amerikaanse sitcom Friends één van de populairste series ter wereld. De avonturen van Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross hielden miljoenen mensen aan de buis gekluisterd en de acteurs werden wereldsterren. Sinds het einde van de serie waren de acteurs zelden samen te zien - tot dit jaar.

Lees hier onze recensie van Friends: The Reunion.

Speciale gasten
In de studio waar Friends werd opgenomen blikken Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer terug op de bijzondere momenten die ze met elkaar beleefden. Ze gaan in gesprek met host James Corden, maar er zijn ook speciale gasten en iconische fragmenten uit de show.

De special Friends: The Reunion is zondag 7 november om 22.35 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de special Friends: The Reunion terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV