Ajax - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)

Ajax - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in twaalfde speelronde

Sport :

Op zondag 7 november spelen Ajax en Go Ahead Eagles in de twaalfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Go Ahead Eagles

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag verloor de laatste Eredivisiewedstrijd dure punten in Almelo, waar de ploeg niet verder kwam dan 0-0. Met de overwinning in Dortmund zal de ploeg nu wel met het nodige vertrouwen het veld op stappen in Amsterdam.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Go Ahead Eagles
De beste ploeg van de Eredivisie (zoals Roger Schmidt dat zou zeggen) staat op dit moment verrassend achtste in de Eredivisie. Ze wonnen de laatste drie wedstrijden van respectievelijk Heracles, Vitesse en Fortuna. Gaan ze stunten tegen de Amsterdammers?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.40 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Go Ahead Eagles is zondag 7 november om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV