Feyenoord - AZ live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - AZ live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in twaalfde speelronde

Sport :

Op zondag 7 november spelen Feyenoord en AZ in de twaalfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot heeft veel vertrouwen getankt in de uitwedstrijd tegen Union Berlin voor de Conference League, de eerste uitwinst in Europees verband na zeven jaar. Van AZ winnen zal niet makkelijk worden: Van de laatste drie wedstrijden won Feyenoord er geen één.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - AZ is zondag 7 november om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - AZ live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV