Fortuna Sittard - PSV live op tv (Eredivisie)

Fortuna Sittard - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in twaalfde speelronde

Sport :

Op zondag 7 november spelen PSV en Fortuna Sittard in de twaalfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Fortuna Sittard - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren wonnen afgelopen zondag op uitstekende wijze van FC Twente, ondanks dat er een flinke kater zal zijn geweest na twee verliespartijen (tegen respectievelijk Monaco en Ajax). Nu de Eindhovenaren opnieuw punten lieten liggen in de Europa League, moeten ze zich opnieuw herpakken.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.50 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Fortuna Sittard - PSV is zondag 7 november om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fortuna Sittard - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV