TV-tip: Johnny de Mol naar Namibië met Isa Hoes en haar kinderen

TV-tip: Johnny de Mol naar Namibië met Isa Hoes en haar kinderen
Laatste aflevering Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny de Mol samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. Een jagers- en verzamelaarsstam die al eeuwenlang leeft van de natuur en volgens hun eigen wetten en tradities. Een reis met een lach, een traan, inzichten en zeer openhartige gesprekken.

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra's leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in Johnny Into The Wild zes van deze unieke stammen.

Iedere stam bezoekt hij met één of meerdere bekende gasten, met als grote vraag; kunnen zij dit leven aan? De tocht leidt langs adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen. Door actief deel te nemen aan hun tradities en rituelen ondervinden Johnny en zijn gasten hoe primitief en uniek deze volken nog leven. Het resultaat: prachtige, rauwe beelden en openhartige gesprekken.

Johnny Into The Wild is maandag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Bekijk eerdere uitzendingen terug.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TV-tip: Johnny de Mol naar Namibië met Isa Hoes en haar kinderen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: natuur, afrika, bevolking, actrice, tablets, jagers, apparatuur, dagelijks leven, kinderen, isa hoes, johnny de mol, stammen, telefoons, into the wild, rituelen, voorouders, johnny into the wild


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV