Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 45

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 45
Kijktips voor 6 t/m 13 november

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in november 2021.

The Harder They Fall (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Scherpschutter Nat Love wil niets liever dan wraak nemen op Rufus Buck, de outlaw die zijn ouders heeft vermoord. Wanneer Buck na een lange gevangenisstraf op vrije voeten komt, ziet Love eindelijk zijn kans schoon. Lees hier waar je vanaf 3 november The Harder They Fall kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Harder They Fall.

Narcos: Mexico, S3 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Het slotseizoen speelt zich af in de jaren negentig en richt op de oorlog tussen de kartels die lostbarstte na zijn arrestatie. Bekijk hier waar je Narcos: Mexico kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Narcos: Mexico seizoen 3.

Big Mouth, S5 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
De problemen van Andrew en Nick, waaronder de groei van hun geslachtdeel en het krijgen van snor en baard, worden opgelost door hun eigen hormoonmonsters. In het vijfde seizoen worden ze ook geleid door hun 'love bugs' en 'hate worms'. Zo zorgt de 'love bug' Walter ervoor dat Nick verliefd wordt op Jessi. Bekijk hier waar je Big Mouth kunt streamen.

A Cop Movie (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Twee professionele acteurs ondergaan een meeslepend proces om uit te vinden wat er nodig is om een agent te zijn in Mexico City. Lees hier waar je vanaf 5 november A Cop Movie kunt kijken.

Passing (10 november)

Netflix

Bron: Netflix
In Passing komen twee vrienden van de middelbare school elkaar weer tegen. Hun reünie veroorzaakt voor beiden een obsessie, die hun zorgvuldig opgebouwde leven bedreigt. Lees hier waar je vanaf 10 november Passing kunt kijken.

Red Notice (12 november)

Netflix

Bron: Netflix
Een Red Notice van Interpol is een wereldwijde waarschuwing om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en op te pakken. Maar wanneer een gewaagde overval de top-profiler van de FBI en twee rivaliserende criminelen samen brengt, zijn de gevolgen niet te overzien. Lees hier waar je vanaf 12 november Red Notice kunt kijken.

Tiger King: Murder, Mayhem & Madness, S2 (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Tiger King: Murder, Mayhem and Madness is het krankzinnige verhaal van Joe Exotic. Hij was dierentuineigenaar die geobsedeerd was met tijgers, leeuwen en andere katachtigen. En dat is nog lang niet het gekste aan zijn verhaal. Bekijk hier waar je Tiger King: Murder, Mayhem & Madness kunt streamen.

Riverdale, S6 (vanaf woensdag)

Netflix (wekelijks)

Bron: CW
Betty, Jughead, Veronica en Archie weten allemaal dat hen een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Dit seizoen speelt ook Sabrina een rol. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

The Princess Switch 3: Romancing the Star (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
Koningin Margaret en prinses Stacy moeten samenwerken met nicht Fiona om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen. Lees hier waar je vanaf 18 november The Princess Switch 3: Romancing the Star kunt kijken.

Tick, tick... Boom! (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Jon, een aspirant-theatercomponist die in New York in de bediening werkt, hoopt dat zijn volgende geschreven stuk 'Superbia' de volgende grote Amerikaanse musical wordt en zijn grote doorbraak is. Lees hier waar je vanaf 19 november Tick, tick... Boom! kunt kijken.

Cowboy Bebop, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Een samengeraapte groep premiejagers jaagt op de gevaarlijkste criminelen van het sterrenstelsel. Ze redden de wereld, als ze maar goed betaald worden. Bekijk hier waar je vanaf 19 november Cowboy Bebop kunt streamen.

Verder op Netflix

  • Father Christmas Is Back (6 november)
  • Swap Shop, S1 (9 november)
  • A StoryBots Space Adventure (9 november)
  • Gentefied, S2 (10 november)
  • Animal (10 november)
  • Love Never Lies, S1 (11 november)
  • 7 Prisoners (11 november)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 45 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV