Serierecensie: Narcos: Mexico seizoen 3 bevat sterkste dialogen tot nu toe

Serierecensie: Narcos: Mexico seizoen 3 bevat sterkste dialogen tot nu toe
Nieuwe duik in Mexicaanse drugsleven

Film :

Vanaf 5 november staat het derde seizoen van Narcos: Mexico op Netflix. Een bomvol nieuw seizoen vol intriges, kartellen en drugs staat weer voor de deur. Lees hier de recensie van het derde seizoen van Narcos: Mexico.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Kartels
Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren '80, toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Het slotseizoen speelt zich af in de jaren negentig en richt op de oorlog tussen de kartels die lostbarstte na zijn arrestatie.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Ook het derde seizoen heeft weer ijzersterk acteerwerk en prachtige dialogen in huis. Vooral de start van het seizoen is explosief en de gevolgen voor de bovenwereld worden ook zichtbaarder. Vooral de subplots, waaronder de grootschalige genocide van vrouwen, blijft de kijker boeien. Het camerawerk is werkelijk fantastisch en in combinatie met een aantal archiefbeelden wordt het echt een mooi geheel. Het derde seizoen is misschien wel het sterkste seizoen tot nu toe: 4 sterren.

Cast
Onder meer Scoot McNairy (Argo) en José María Yazpik (Polvo) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Andrés Baiz (Narcos).

Vanaf 5 november 2021 is Narcos: Mexico seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Misdaad, Drama. IMDb-score: 8,4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Narcos: Mexico seizoen 3 bevat sterkste dialogen tot nu toe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV