De Top 4000 Muziekquiz vanaf 4 december met nieuw seizoen te zien bij SBS6

De Top 4000 Muziekquiz vanaf 4 december met nieuw seizoen te zien bij SBS6
Gerard Ekdom test muzikale kennis

Nieuws :

Op 4 december keert Gerard Ekdom terug op televisie met zijn programma De Top 4000 Muziekquiz. In deze show gaan twee duo’s de strijd met elkaar aan door een spel te spelen dat alles met muziek te maken heeft.

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Muzikale spellen en anekdotes
Radio 10-dj Gerard Ekdom is de quizmaster van het bordspel, zo moeten de kandidaten bijvoorbeeld raden welke hit er wordt gespeeld door een draaiorgel, of wat de tekst precies is van een bepaald liedje. De duo’s kunnen zo stappen verdienen voor hun pion, en wie het eerste nummer 40 bereikt heeft gewonnen. Na elk spel kunnen de duo’s ook bonuspunten verdienen door intro’s van liedjes te raden.

Top 4000 ook op Radio 10
Ekdom praat het programma niet alleen aan elkaar, maar is ook een wandelende muzikale encyclopedie en komt met de ene anekdote na de andere. De Top 4000 is dit jaar ook van 4 tot en met 24 december te beluisteren op Radio 10.

Het nieuwe seizoen van De Top 4000 Muziekquiz is vanaf zaterdag 4 december wekelijks rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Top 4000 Muziekquiz vanaf 4 december met nieuw seizoen te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV