Recensie: Father Christmas Is Back is rampzalige Britse Kerstklucht op Netflix

Recensie: Father Christmas Is Back is rampzalige Britse Kerstklucht op Netflix
Met Elizabeth Hurley, Nathalie Cox, John Cleese en Kelsey Grammer

Film :

Vanaf 7 november is de film Father Christmas Is Back te zien op Netflix. De 56-jarige Elizabeth Hurley heeft geen last van vadertje tijd, want ze ziet er nog steeds verbazingwekkend goed uit in deze komedie die niet gemaakt had mogen worden. Lees hier de filmrecensie van Father Christmas is Back.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Caroline Christmas
Het verhaal draait om Caroline Christmas (Nathalie Cox), een zenuwachtige controlefreak die niets liever wil dan een perfecte kerst met haar zussen op haar uitbundige landhuis om te boeten voor het feit dat hun vader het gezin op 25 december vele jaren geleden in de steek heeft gelaten. Als op kerstavond hun vader opeens met zijn nieuwe vriendin voor de deur staat, ontstaat er chaos. Door een reeks ongelukken en misverstanden ontdekt Caroline een lang begraven familiegeheim. Blijft het een gezellige Kerst voor deze familie?

Onder andere Nathalie Cox, Talulah Riley en John Cleese in de film 'Father Christmas Is Back'

Beoordeling van Gids.tv: ★
Al bij het intro weet je het zeker: de komedie Father Christmas is Back had ons filmkijkers beter bespaard kunnen blijven: Een suffe sitcom die alleen maar tegenvalt. De meest irritante karakters komen voorbij, waarbij de hoofdrol voor actrice Nathalie Cox de gouden Razzie verdient. Cox heeft een hysterische rol in huis, die het bloed ongevraagd onder je nagels vandaan haalt. Ongelofelijk ook dat namen als Kris Marshall (Love Actually), Kelsey Grammer (Frasier) en de legendarische John Cleese (A Fish Called Wanda en Monty Python) zich aan dit project hebben verbonden. Een absolute Netflix-miskleun die irriteert en verveelt. Slechter kan bijna niet. Eén ster.

Cast
Naast Nathalie Cox (My Dad's Christmas Date) en Elizabeth Hurley (Bedazzled) zijn ook Kris Marshall (Love Actually), John Cleese (The Very Excellent Mr. Dundee) en Kelsey Grammer (The Space Between). Deze productie is geregisseerd door Philippe Martinez en Mick Davis (Wake of Death).

Vanaf 7 november 2021 is de film Father Christmas Is Back te zien op Netflix. Genre: Komedie. Tijdsduur: 105 minuten. IMDb-score: 4,5.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV