OVERZICHT: Deze films en series komen op Disney+ Day beschikbaar op Disney Plus

OVERZICHT: Deze films en series komen op Disney+ Day beschikbaar op Disney Plus
Met onder meer Enchanted en Shang-Chi

Kijktip :

Op vrijdag 12 november viert Disney het 2-jarig jubileum van hun streamingdienst Disney Plus. Er komt op die dag veel nieuwe content beschikbaar. Gids.tv heeft het overzicht.

Volg op vrijdag 12 november vanaf 12.00 uur alles over Disney+ Day via onze liveblog

Films

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,9

Bron: Marvel Studios
Shang-Chi is een meester in martial-arts, en is daarin vrijwel ongeëvenaard. Hij kent een donkere verleden die hij achter zich heeft gelaten, maar wordt hiermee opnieuw geconfronteerd wanneer hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie verstrikt raakt. Lees hier waar je vanaf 12 november Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Jungle Cruise

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,8

Bron: Disney
Dwayne Johnson is de kapitein Frank. Hij krijgt de opdracht om Lily Houghton (Emily Blunt) en haar broer (Jack Whitehall) naar een boom met magische krachten te brengen. De jungle is natuurlijk levensgevaarlijk, en het trio neemt het op tegen allerlei wilde beesten. Lees hier waar je vanaf 30 juli Jungle Cruise kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Jungle Cruise.

Home Sweet Home Alone

Gids.tv: n.n.b. | IMDb ★ n.n.b.

Bron: Disney Plus
Max Mercer is een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen. Lees hier waar je vanaf 12 november Home Sweet Home Alone kunt kijken.

Enchanted

Gids.tv: n.n.b. | IMDb ★ 7,0

Bron: Disney
In een sprookjesachtige wereld heerst een boosaardige koningin. Zij zal regeren totdat haar stiefzoon, prins Edward, een vrouw gevonden heeft. Als Giselle vervolgens een aantrekkelijke man ontmoet, verandert haar leven ingrijpend. Lees hier waar je Enchanted kunt kijken.

Ook vanaf 12 november
  • Ciao Alberto
  • The Simpsons in Plusaversary
  • Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett
  • Marvel Studios' 2021 Disney+ Day Special
  • Entrelazados

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen op Disney+ in november 2021.

Series

Dopesick, S1

Gids.tv: n.n.b. | IMDb ★ 8,8

Bron: Hulu
Het drama belicht verschillende kanten van de opioïdencrisis in Amerika, met aandacht voor zowel de slachtoffers als de verantwoordelijken. De serie vertelt hoe een bedrijf de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Dopesick kunt streamen.

Olaf Presents, S1

Gids.tv: n.n.b. | IMDb ★ n.n.b.

Bron: Disney Plus
Olaf stapt in de schijnwerpers en gaat van sneeuwpop naar showman terwijl hij de rol van producer, acteur, klant en decorbouwer op zich neemt voor zijn unieke "hervertelling" van vijf favoriete Disney-animatieverhalen. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Olaf Presents kunt streamen.

Ook vanaf 12 november
  • The World According to Jeff Goldblum, S2
  • Marvel Assembled: The Making of Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings
  • Marvel Studios Legends: Hawkeye

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op OVERZICHT: Deze films en series komen op Disney+ Day beschikbaar op Disney Plus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV