Vanavond op tv: Halve finale van De Grote Kleine Treinencompetitie

Vanavond op tv: Halve finale van De Grote Kleine Treinencompetitie
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 10 november

Kijktip :

Na weken hard werken komt de finale van De Grote Kleine Treinencompetitie steeds dichterbij. Vanavond kunnen we kijken naar de halve finale van het programma. Wie gaan er door naar de eindstrijd? Lees hieronder de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 10 november.

Ernstig auto-ongeluk
Naast de halve finale van De Grote Kleine Treinencompetitie zien we ook de tweede aflevering van De 3 sterren camping. Dit keer zijn onder anderen Maan en Dotan te gast bij Nick, Simon en Kees. Ook de documentaire Het oog dat voelt is te zien. Hierin zien we fotograaf Koos Breukel, die in 1992 een ernstig auto-ongeluk overleefde, een persoonlijk werk maken. De docu schetst een beeld van zijn werk. Verder zien we de actiefilm Rambo en de dramaserie Bodyguard voorbijkomen.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De 3 sterren camping: o.a. Maan en Dotan

NPO 3
20:25 uur

Vanavond is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van De 3 sterren camping te zien op NPO 3. Zangeres Maan, singer-songwriter Dotan en wetenschapsjournalist Diederik Jekel zijn te gast op de ietwat regenachtige camping. Maar dat mag de pret niet drukken. Er staat de gasten een dag vol verrassingen en muziek te wachten.


Actiefilm: Rambo

RTL 7
20:29 uur

Vanavond kunnen we de film Rambo zien bij RTL 7. Vietnamveteraan John Rambo heeft de oorlog ver achter zich gelaten en leeft een simpel leven in Thailand. Een groepje missionarissen wil naar Birma om daar de bevolking te helpen en vraagt Rambo hen daarheen te brengen. Als het leger onder leiding van de sadistische majoor Tint de missionarissen ontvoert, besluit Rambo zich te bewapenen en de gijzelaars te bevrijden.


De Grote Kleine Treinencompetitie: halve finale

NPO 1
20:34 uur

Na weken zwoegen komt de finale van De Grote Kleine Treinencompetitie steeds dichterbij. Vanavond staat de halve finale op het programma. Wie gaan er door naar de eindstrijd? 'The sky is the limit'! Letterlijk, want je kunt modelbanen verwachten die de zwaartekracht tarten met verschillende hoge bouwsels. Kunstenares Irma de Vries mag als gastjurylid de bouwwerken bekijken en mede beoordelen.

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.


Dramaserie: Bodyguard

BBC First
21:30 uur

Vanaf vanavond is de veelgeprezen Britse dramaserie Bodyguard weer te zien op BBC First, de seriezender met Nederlandse ondertiteling. Elke woensdag om 21:30 uur. In Bodyguard maken we kennis met brigadier David "Dave" Budd. Deze Schotse Afghanistan-veteraan kampt met PTSS, maar is weer aan het werk gegaan bij de Londense politie als persoonsbeveiliger. Daar raakt hij betrokken bij een extreem incident buiten werktijd.

Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Docu: Het oog dat voelt - De portretten van Koos Breukel

NPO 2
23:10 uur

Wanneer fotograaf Koos Breukel in 1992 een ernstig auto-ongeluk overleeft, ontstaat bij hem de diepe wens om meer persoonlijk werk te gaan maken. De documentaire Het oog dat voelt, vanavond om 23:10 uur te zien op NPO 2, schetst een beeld van zijn werk.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Halve finale van De Grote Kleine Treinencompetitie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV