Special NOS Koningspaar in Noorwegen donderdag te zien op NPO 2

Special NOS Koningspaar in Noorwegen donderdag te zien op NPO 2
Staatsbezoek in Scandinavië

Kijktip :

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten de afgelopen dagen een bezoek aan Noorwegen, waar koning Harald V de monarch is. Donderdag (11 november) is op NPO 2 een exclusief verslag van het staatsbezoek te zien.

NOS Koningspaar in Noorwegen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Oslo
Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 november verblijven onze koning en koningin in Noorwegen. Daar zijn ze op uitnodiging van koning Harald V. Gedurende deze dagen bezoeken Willem-Alexander en Máxima zowel hoofdstad Noorwegen als de stad Trondheim.

Klimaatverandering
Traditionele elementen, zoals het staatsbanket en de ontvangst van de Nederlandse gemeenschap, worden afgewisseld met bijeenkomsten over klimaatverandering, mensenrechten en duurzaam beheer van oceanen. De presentatie is in handen van Astrid Kersseboom.

De special NOS Koningspaar in Noorwegen is donderdag 11 november om 19.35 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special Koningspaar in Noorwegen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special NOS Koningspaar in Noorwegen donderdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV