Woensdag in Jinek: Wendy van Egmond en Gerald Roethof over rechtzaak Jos B.

Woensdag in Jinek: Wendy van Egmond en Gerald Roethof over rechtzaak Jos B.
De gasten van woensdag 10 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van woensdag 10 november.

De gasten bij Jinek van woensdag 10 november

  • Vandaag startte het hoger beroep over het misbruik en de dood van Nicky Verstappen. Het 11-jarig jongetje werd dood gevonden op de Brunssummerheide in 1998. Eerder veroordeelde de rechtbank Jos B. tot een gevangenisstraf van 12,5 jaar en tbs. Zowel de verdachte als het OM zijn in hoger beroep gegaan. Hierover praat Eva Jinek met de advocaat van de familie Verstappen, Wendy van Egmond, en de advocaat van Jos B., Gerald Roethof.
  • Leonie ter Braak, Iris Rulkens en Tina de Bruin stelen online dagelijks de show met hun bijzondere face-filters en hilarische typetjes. Wat is de kunst van het creëren van het perfecte online typetje?
  • IC-verpleegkundigen Thomas Smits en Martin Zeegers zien de werkdruk elke dag toenemen. Zij schuiven aan met Ernst Kuipers over de situatie op de IC’s en wat daaraan te doen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Wendy van Egmond en Gerald Roethof over rechtzaak Jos B. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV