Vanavond op tv: For One Night Only, Ik Vertrek, horrorserie Chucky en meer

Vanavond op tv: For One Night Only, Ik Vertrek, horrorserie Chucky en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 11 november

Kijktip :

Donderdagavond kun je weer van alles kijken op televisie, van een horrorserie tot bekende Nederlanders die strippen voor het goede doel. Ook kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Ik Vertrek of Frank Visser, een docu over het koninklijk huis of de heerlijke film Deadpool…. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 11 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special: NOS Koningspaar in Noorwegen

NPO 2
19:35 uur

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten de afgelopen dagen een bezoek aan Noorwegen, waar koning Harald V de monarch is. Vanavond is op NPO 2 een exclusief verslag van het staatsbezoek te zien. Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 november verblijven onze koning en koningin in Noorwegen. Daar zijn ze op uitnodiging van koning Harald V. Gedurende deze dagen bezoeken Willem-Alexander en Máxima zowel hoofdstad Noorwegen als de stad Trondheim. Traditionele elementen, zoals het staatsbanket en de ontvangst van de Nederlandse gemeenschap, worden afgewisseld met bijeenkomsten over klimaatverandering, mensenrechten en duurzaam beheer van oceanen. De presentatie is in handen van Astrid Kersseboom.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Docu: They Shall Not Grow Old

Canvas
20:12 uur

They Shall Not Grow Old is een Britse en Nieuw-Zeelandse documentaire uit het jaar 2018. Regisseur Peter Jackson (Mortal Engines en Lord of the Rings) heeft de oude beelden digitaal ingekleurd en nieuw geluid onder gezet. Een docu over de Eerste Wereldoorlog. Nu ruim honderd jaar geleden na de Eerste Wereldoorlog weet men veel over de afgrijselijke impact die het gehad heeft op de soldaten, met name de omvang van het aantal slachtoffers, waardoor een toekomstige generatie is weggevaagd. Peter Jackson geeft met 'They Shall Not Grow Old' een nieuw inzicht op de menselijke ervaring van het leven aan het front. Oude beelden uit archieven van oorlogsmusea zijn digitaal bewerkt en mooier gemaakt, waardoor men het gevoel heeft dat de beelden recentelijk zijn opgenomen.


Terug: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? op SBS6. Elke week is om 20:30 uur te zien hoe Viktor Brand op bezoek gaat bij oude bekenden. Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? begint met een bezoekje van presentator Viktor Brand aan Eindhoven. Hij reist af naar de Brabantse stad om te zien hoe het nu met twee buurvrouwen gaat, die een hoop gehakketak hadden over een boom in de achtertuin. Ook reist Brand af naar het Drentse dorp Klazienaveen. Daar gaat hij langs bij een gepensioneerd echtpaar, dat hun droomhuis hier gevonden had. Ze werden daar echter uit geblaft door de herdershonden van de buurman.


Special: For One Night Only

NET 5
20:30 uur

Na het grote succes in 2019 keert For One Night Only vanavond terug. Bekende Nederlanders gaan weer uit de kleren om aandacht te vragen voor vroege opsporing van kanker.

Deelnemers
De volgende dappere BN'ers gaan uit de kleren:

  • Giel Beelen
  • Frederik Brom
  • Ellen ten Damme
  • Olcay Gulsen
  • Simon Keizer
  • Johnny Kraaijkamp, jr.
  • Fockeline Ouwerkerk
  • Tjitske Reidinga
  • Roué Verveer

Zoals hierboven te zien is, doen er dit keer - in tegenstelling tot de vorige keer - ook dames mee. Voor iemand als Olcay Gulsen is het niet moeilijk om te gissen naar de reden voor deelname: afgelopen jaar belandde zij in een rollercoaster toen haar geliefde, Ruud de Wild, gediagnosticeerd werd met kanker. Het thema van dit jaar is luchtvaart, dus er zullen pilotenpakken in het rond vliegen.


Actiefilm: Deadpool

Veronica
20:30 uur

In de film Deadpool krijgt een voormalig lid van de speciale eenheid Wade Wilson te horen dat hij terminale kanker heeft, en hij ziet het even niet meer zitten. Totdat hij het aanbod krijgt om proefpersoon te worden voor een uniek experiment dat zijn leven kan redden. Wilson gaat akkoord. Maar de persoon die na de behandeling naar buiten komt, is zowel van binnen als van buiten compleet getransformeerd. Deadpool is geboren: een grofgebekte, compleet gestoorde huurling met regeneratieve krachten die gek is op sarcasme en grof geweld. Met de hulp van X-Men Colossus en Negasonic Teenage Warhead gaat superheld Deadpool op jacht naar de daders die zijn gezicht verminkt hebben.


Ik vertrek: chambres d'hôtes in Frankrijk

NPO 1
20:33 uur

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Ik vertrek, vanavond om 20:35 uur te zien op NPO 1, volgen we Henny (46) en Patrick (48) bij het realiseren van hun Franse droom. Henny en Patrick hebben een pand gekocht dat ze gaan omtoveren tot chambres d'hôtes. Daarnaast is Patrick van plan om vanuit een foodtruck stroopwafels te verkopen op de markt. Na een emotioneel afscheid, wacht hen bij hun nieuwe plek een onaangename verrassing. De waterleiding is kapotgevroren, waardoor ze meteen last hebben van een lekkage. Bovendien wordt het pand bewoond door allerlei ongedierte. De twee moeten noodgedwongen uitwijken naar een tijdelijk onderkomen. De plannen lopen compleet anders en Patrick en Henny moeten concessies doen die ze eigenlijk liever niet hadden willen doen.


Horrorserie: Chucky

FOX
22:00 uur

Maak je borst maar nat, want horrorpop Chucky is terug! Vanaf vanavond is de gloednieuwe horrorserie Chucky wekelijks om 22:00 uur te zien op FOX.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

In 1988 veroverde de angstaanjagende pop Chucky de wereld met de film Child's Play. Het was de start van een franchise die tot op de dag van vandaag populair is en inmiddels al een hele reeks films heeft opgeleverd. Nu komt daar een serie bij. Wanneer de 14-jarige beginnende kunstenaar Jake Wheeler een vintage Good Guy-pop koopt op een rommelmarkt, met de bedoeling deze te gebruiken in zijn nieuwste sculptuur, zal zijn jonge leven voor altijd veranderen - ten goede en ten kwade.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: For One Night Only, Ik Vertrek, horrorserie Chucky en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV