Recensie: Home Sweet Home Alone is weinig verrassende remake van kerstklassieker

Recensie: Home Sweet Home Alone is weinig verrassende remake van kerstklassieker
Met Ellie Kemper en Rob Delaney als inbrekers

Film :

Vanaf 12 november staat Home Sweet Home Alone op Disney Plus. Een moderne versie van de kerstklassieker Home Alone: dat klinkt niet als een geweldig idee. En toch gaat Disney het proberen. Lees hier de recensie van Home Sweet Home Alone.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Toch weer alleen thuis!
Max Mercer is een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen...

Bron: Disney

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Als er een prijs zou bestaan voor de meest onnodige film van het jaar, zal deze film die zeker krijgen. Ondanks alle pogingen om iets nieuws te doen, lukt het eigenlijk nauwelijks. De film heeft bijzonder veel zelfspot en kent ook heel veel verwijzingen naar de originele Home Alone, die overigens - ondanks zijn 31-jarig bestaan - nog steeds 100x lekkerder wegkijkt dan deze film. De film zit propvol kerstclichés en flauwe grappen, waardoor vooral de finale flink goedkoop aan voelt. Al met al vermakelijk, maar absoluut geen alternatief voor Home Alone. En toch werkt "Somewhere in my Memory" toch elke keer weer op je traanbuizen: twee sterren.

Cast
Naast Archie Yates (Jojo Rabbit) spelen ook Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt), Rob Delaney (Deadpool 2), Pete Holmes (Secret Life of Pets 2) en Devin Ratray (Home Alone) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Dan Mazer (Dirty Grandpa).

Vanaf 12 november 2021 is Home Sweet Home Alone te kijken op Disney+. Genre: Komedie, Kerst. Tijdsduur: 98 minuten. IMDb-score: 3,5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Home Sweet Home Alone is weinig verrassende remake van kerstklassieker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV