Nieuwe natuurserie Extreme Lands start zondag 14 november op Canvas

Nieuwe natuurserie Extreme Lands start zondag 14 november op Canvas
Op bezoek bij bewoners van onveilige plekken

Kijktip :

Vanaf zondag 14 november is de nieuwe natuurdocumentaireserie Extreme Lands te zien op Canvas. In deze reportageserie gaan we op bezoek bij mensen die op een potentieel gevaarlijke en onherbergzame plek wonen.

Vulkanen
In de eerste aflevering reizen we naar IJsland, waar de inwoners dagelijks voor grote uitdagingen staan als gevolg van de 130 actieve vulkanen in het land. Heidi trekt naar het eiland Westman waar een krater onlangs lava heeft gespuwd en de inwoners een creatieve oplossing gevonden hebben voor dit gevaar.

Jungle
Later gaat Heidi ook op pad met een aantal onderzoekers die de Vatnajökull bestuderen, een beroemde gletsjer op IJsland. Verder bezoekt ze in deze aflevering van Extreme Lands onder meer een jungle die bestaat uit broeikasbananenbomen.

De nieuwe serie Extreme Lands is vanaf zondag 14 november wekelijks om 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe natuurserie Extreme Lands start zondag 14 november op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV