Vanavond op tv: Even tot hier eenmalig op zondag te zien

Vanavond op tv: Even tot hier eenmalig op zondag te zien
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 14 november

Kijktip :

Vanwege de WK-kwalificatiewedstrijd Montenegro - Nederland verhuist Even tot hier dit weekend eenmalig naar de zondagavond, dus kunnen we vanavond 'gewoon' genieten van een wervelende show van cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe. De eerste aflevering van Even tot Hier werd goed bekeken, het satirische programma trok afgelopen week op 7 november 1.470.000 kijkers. Zal de tweede aflevering, op een andere dag, net zoveel kijkers opleveren?

Bizarre zaak
Vanaf vanavond is ook het vierde seizoen van de misdaadserie DCI Banks te zien op BBC First. De komende drie weken elke zondag met een dubbele aflevering. Inspecteur Alan Banks krijgt in de eerste aflevering van het vierde seizoen meteen een bizarre zaak voor de kiezen. Er wordt namelijk jonge vrouw uit Estland gevonden op een braakliggend terrein. Alle aanwijzingen duiden erop dat de vrouw levend begraven is. De overige twee tv-tips zie je in het overzicht van Gids.tv hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Extreme Lands

Canvas
20:10 uur

Vanavond gaat de nieuwe reportageserie Extreme Lands van start op de Vlaamse zender Canvas. Hierin volgen we mensen die op een potentieel gevaarlijke en onherbergzame plek wonen. In de eerste aflevering reizen we naar IJsland, waar de inwoners dagelijks voor grote uitdagingen staan als gevolg van de 130 actieve vulkanen in het land. Heidi trekt naar het eiland Westman waar een krater onlangs lava heeft gespuwd en de inwoners een creatieve oplossing gevonden hebben voor dit gevaar.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Reizen Waes Nederland: het landelijke oosten

NPO 3
20:51 uur

Vanavond is de voorlaatste aflevering van Reizen Waes Nederland te zien op NPO 3. Deze week bezoekt Tom Waes het landelijke oosten. Hij trekt vanuit de Achterhoek naar boven, om te eindigen in Drenthe. Hij gaat waterskiën met boerenzonen Luuk en Thijs, bewondert Ampies Berg in 't Harde en geeft een bijzondere bijdrage aan de universiteit van Wageningen.


Start: DCI Banks seizoen 4

BBC First
21:00 uur

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de misdaadserie DCI Banks te zien op BBC First, de Britse seriezender met Nederlandse ondertiteling. De komende drie weken elke zondag met een dubbele aflevering. Inspecteur Alan Banks krijgt in de eerste aflevering van het vierde seizoen meteen een bizarre zaak voor de kiezen. Er wordt namelijk jonge vrouw uit Estland gevonden op een braakliggend terrein. Alle aanwijzingen duiden erop dat de vrouw levend begraven is.

Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Even tot hier: eenmalig op zondag

NPO 1
21:27 uur

Vanwege de WK-kwalificatiewedstrijd Montenegro - Nederland verhuist Even tot hier dit weekend eenmalig naar de zondagavond. Alle ingrediënten van het programma blijven echter intact. En dus kunnen we zondagavond 'gewoon' genieten van een wervelende show van cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe. Het duo blikt op geheel eigen wijze en op een komische manier terug op het nieuws van de afgelopen week.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV