Recensie: The Many Saints of Newark mist The Sopranos-glans

Recensie: The Many Saints of Newark mist The Sopranos-glans
Met Michael Gandolfini, Alessandro Nivola en Vera Farmiga

Film :

Vanaf 11 november draait de film The Many Saints of Newark in de Nederlandse bioscopen. De gangsterserie The Sopranos is een van de beste (Amerikaanse) series aller tijden. Is deze nieuwe prequel-film een schot in de roos, of pure grafschennis? Lees hier de filmrecensie van The Many Saints of Newark.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Who Made Tony Soprano?
Wees getuige van de opkomst van Tony Soprano. Het verhaal dat de menselijkheid achter Tony's strijd onthult en de invloed die zijn familie - vooral zijn oom, Dickie Moltisanti - had op hem om de meest iconische maffiabaas aller tijden te worden.

Met onder andere Vera Farmiga, Jon Bernthal en Michael Gandolfini in de film 'The Many Saints of Newark'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Mocht je de zes seizoenen en zesentachtig afleveringen van deze wereldberoemde serie The Sopranos niet gezien hebben, is deze film de beste voorbereiding om dit binnenkort wel te doen. Ben je fan van gangsterverhalen en heb je per ongeluk deze iconische serie toch gemist, is de film nog best vermakelijk. Toch haalt The Many Saints of Newark nergens het niveau van de ijzersterke HBO-serie en dat is jammer. Actrice Vera Farmiga de rol van moeder Livia heel aardig neer en de woedeaanvallen van Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola) zijn een hoogtepunt. Alleen als Michael Gandolfini in beeld verschijnt als de jonge versie van het personage van zijn overleden vader, zie je iets van de Sopranos-glans. Al met al een slappe Sopranos film, maar een prima wegkijker. 2,5 ster.

Cast
Naast Alessandro Nivola (American Hustle) en Michael Gandolfini (Cherry) zijn ook Vera Farmiga (The Conjuring: The Devil Made Me Do It), Ray Liotta (Goodfellas), Michela De Rossi (The Rats), Corey Stoll (West Side Story) en Leslie Odom Jr. (Hamilton) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Alan Taylor (The Sopranos).

Vanaf 11 november is de film The Many Saints of Newark te zien in de bioscopen. Genre: Misdaad, Drama. Tijdsduur: 120 minuten. IMDb-score: 6,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Many Saints of Newark mist The Sopranos-glans of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV