Recensie: in Way Down gaat The Good Doctor een bank beroven tijdens WK voetbal

Recensie: in Way Down gaat The Good Doctor een bank beroven tijdens WK voetbal
Met Freddie Highmore, Astrid Bergès-Frisbey en Liam Cunningham

Film :

Vanaf 25 november is de film Way Down te zien in de Nederlandse bioscopen. Het is natuurlijk bijzonder moeilijk om het stempel van de populaire serie The Good Doctor van je af te schudden, maar acteur Freddie Highmore doet dat prima in deze La Casa de Papel-achtige B-film. Lees hier de filmrecensie van Way Down.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

No job is impossible
De jonge ingenieur Thom (Freddie Highmore) moet in opdracht van kunsthandelaar Walter een mysterieus beveiligingssysteem weten te ontrafelen. Een taak die verandert in een gevaarlijk avontuur, wanneer hij ontdekt dat het doel is om in te breken in de ondoordringbare kluis van de centrale bank van Spanje, tijdens de spannende finale van het WK voetbal in Zuid-Afrika tussen Nederland en Spanje.

Acteur Freddie Highmore, Àstrid Bergès-Frisbey en Sam Riley in de actiethriller 'Way Down'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Deze film is een echte heistfilm, iets waar Spanje een monopolie op lijkt te hebben. De film heeft een hele aardige cast die er het beste van probeert te maken: Zo zien we naast de The Good Doctor-ster ook Game of Thrones-acteur Liam Cummingham en fantastische acteur Sam Riley. Ook de Nederlandse actrice Famke Janssen doet aan het begin en einde mee, waarbij je wederom schrikt van haar gezicht met botox en zonder emotie. Een vrij kale versie van films zoals Ocean's 11 of The Italian Job, en dus ook veel minder vermakelijk. En dan helpt de situatie in de finale ook niet: Nederland verliest de finale. Twee sterren.

Cast
Naast Freddie Highmore (The Good Doctor) zijn ook Astrid Bergès-Frisbey (King Arthur: Legend of the Sword), Sam Riley (Maleficent), Liam Cunningham (Masters of the Universe: Revelation) en Famke Janssen (Primal) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Jaume Balagueró ([REC]).

Vanaf 25 november 2018 is de film Way Down te zien in de bioscopen. Genre: Misdaad, Action, Thriller. Tijdsduur: 118 minuten. IMDb-score: 6,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: in Way Down gaat The Good Doctor een bank beroven tijdens WK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV