Maandag Op1 vanuit UMC Utrecht: Anne Wensing, Marc Bonten over coronacrisis

Maandag Op1 vanuit UMC Utrecht: Anne Wensing, Marc Bonten over coronacrisis
Dit zijn de gasten van maandag 15 november

Kijktip :

Maandag is het de beurt aan Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid, dit duo presenteert vanavond de talkshow Op1 vanuit UMC Utrecht. Bekijk hieronder welke gasten maandag 15 november aanschuiven bij Op1.

Lees verder onder de video's

De gasten in Op1 van maandag 15 november

  • Op1 komt vanavond met een speciale uitzending live vanuit het UMC Utrecht. Dit Utrechtse academische ziekenhuis moet weer alle zeilen bijzetten om de stroom coronapatiënten op te vangen. De reguliere zorg wordt op dit moment afgeschaald. Andere afdelingen zijn gevraagd bij te springen in de zorg voor coronapatiënten. In rap tempo worden afdelingen ingericht, speciaal voor Covid-zorg.

  • De gevolgen voor het ziekenhuis, haar personeel en de zorg voor overige patiënten zijn ingrijpend. Reden voor Op1 om de talkshowtafel voor één dag te verplaatsen naar het ziekenhuis. Te gast zijn onder andere de aan dit ziekenhuis verbonden viroloog Anne Wensing, arts-microbioloog Marc Bonten en kinderarts-epidemioloog Patricia Bruijning.

  • De bestuursvoorzitter van het UMC, Margriet Schneider, vertelt welke praktische gevolgen de Covid-zorg binnen haar ziekenhuis heeft. BNNVARA-Presentatoren Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid praten ook met ex-patiënten, familieleden en verpleegkundigen.

Presentatie
De Op1-uitzending van maandag wordt gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag Op1 vanuit UMC Utrecht: Anne Wensing, Marc Bonten over coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV