Finale De Grote Kleine Treinencompetitie woensdag te zien op NPO 1

Finale De Grote Kleine Treinencompetitie woensdag te zien op NPO 1
Welk team bouwt de beste modelspoorbaan?

Kijktip :

Woensdag 17 november is het tijd voor de finale van De Grote Kleine Treinencompetitie. Wie mogen zich de beste modelspoorbaanbouwers van Nederland noemen? Dat is te zien na een spannende opdracht waarin de teams nog één keer alles uit de kast halen.

Finale De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Aansluiten
De teams staan voor een extra grote uitdaging in de finale van De Grote Kleine Treinencompetitie. Ze krijgen één dag minder om de baan af te bouwen en daarnaast moeten ze alle eerder gemaakte banen op elkaar aansluiten en zorgen dat er een treintje overheen rijdt.

Erik de Zwart
Dj, en bovenal de grootste treinenfan van Nederland, Erik de Zwart is het gastjurylid in de laatste aflevering met het thema 'toekomst'. De laatste banen die gemaakt worden zijn een maanlandschap en een baan waarin twee toekomstbeelden van de wereld getoond worden, inclusief twee aquaria.

De finale van De Grote Kleine Treinencompetitie is woensdag 17 november om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV