Dinsdag in Op1: Dries Roelvink over zijn nieuwe autobiografie ‘Dries’

Dinsdag in Op1: Dries Roelvink over zijn nieuwe autobiografie ‘Dries’
Dit zijn de gasten van dinsdag 16 november

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 16 november

  • Een persoonlijk verhaal over een gewone Amsterdamse jongen, die uitgroeit tot één van Nederlands meest bekende culthelden: volkszanger Dries Roelvink brengt vandaag zijn autobiografie uit. In ‘Dries’ vertelt hij openhartig over de meest bepalende momenten in zijn leven, maar ook hoe hij zichzelf in al die jaren een beetje kwijtraakte. Wie is volkszanger, cultheld en mediamagneet Dries Roelvink nou echt? En hoeveel houdt hij van de muziek die hij zelf maakt? Vanavond schuift hij aan bij Op1 en vertelt hij zijn verhaal.

  • Hoe bizar… Chirurg Faiz Ramjankhan en cardioloog Linda van Laake hebben het voor het voor het eerst voor elkaar gekregen om een kunsthart te implanteren bij een hartpatiënt. Kan dit de oplossing zijn voor het grote tekort aan donorharten in ons land? Vanavond bij Op1 nemen de twee artsen een kloppend kunsthart mee en vertellen ze wat deze doorbraak in de toekomst voor hartpatiënten kan betekenen.

  • De besmettingscijfers breken records, de GGD loopt tegen de maximale testcapaciteit aan en ondertussen debatteert de Tweede Kamer vandaag over het coronabeleid. Een meerderheid voor de kabinetsplannen lijkt er nog niet te zijn. Voor het zogenaamde 2G beleid, toegang voor Genezen en volledig Gevaccineerden is er wel een meerderheid onder de Nederlanders. Welke maatregelen zijn nu echt verstandig? We bespreken het met wetenschappers Rosanne Hertzberger en Ab Osterhaus en politiek verslaggever Joost Vullings.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Dries Roelvink over zijn nieuwe autobiografie ‘Dries’ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV