Dinsdag in Jinek: Wouter de Winther over komende coronawinter

Dinsdag in Jinek: Wouter de Winther over komende coronawinter
De gasten van dinsdag 16 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 16 november.

De gasten bij Jinek van dinsdag 16 november

  • Met meer dan tweeduizend coronapatiënten in de ziekenhuizen en twintigduizend nieuwe besmettingen, is het dé vraag die momenteel ligt in de Tweede Kamer: Hoe komt Nederland deze barre coronawinter door? Gaan we vaker in lockdown? Of gaat de samenleving weer open met de zogenoemde 2G-toegangspas, die alleen geldt voor mensen die gevaccineerd of genezen van corona zijn? We bespreken het met politiek commentator Wouter de Winther en Pier Eringa, voorzitter Stichting Open Nederland en Directeur Langeland Ziekenhuis.
  • Begin deze week ging de kogel door de kerk. Na Unilever vertrekt nu ook Royal Dutch Shell uit Nederland. Na meer dan een eeuw wordt de olie- en gasgigant, net als Unilever, een volledig Brits bedrijf en verliest het het koninklijke predicaat Royal Dutch. President-directeur Marjan van Loon licht vanavond toe waarom Shell de Noordzee oversteekt.
  • Net als haar oma en vader gaf Prinses Amalia ter ere van haar 18e verjaardag een kijkje in haar leven. Dit deed ze in de vorm van een boek, geschreven door Claudia de Breij. Presentator Blauw Bloed Jeroen Snel en hoofdredacteur Vogue NL Yeliz Çiçek zijn te gast.
  • Morgen start het grootste documentaire festival ter wereld: het IDFA. Welke films mogen we niet missen? Derk Sauer, oud bestuursvoorzitter van het IDFA, deelt zijn favoriete films.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Wouter de Winther over komende coronawinter of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV