Linda's Wintermaand 2021: bekijk alle gasten van Linda de Mol

Linda's Wintermaand 2021: bekijk alle gasten van Linda de Mol
O.a. André van Duin en Nikkie de Jager

Nieuws :

We zijn inmiddels over de helft van november en de gezellige feestmaand komt steeds dichterbij. Linda de Mol maakt de zondagavonden van december nóg wat gezelliger met Linda's Wintermaand, waarin ze wekelijks twee bekende Nederlanders ontvangt voor een goed gesprek. Welke gasten komen er dit jaar langs?

Linda's Wintermaand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gasten
De volgende gasten zijn dit jaar als duo te zien in een uitzending van Linda's Wintermaand:

  • Britt Dekker en André Rieu
  • André van Duin en Nikkie de Jager
  • Jelka van Houten en Guus Meeuwis
  • Peter Pannekoek en Anita Witzier

Laatste gasten
Welke gasten op welke datum te gast zijn, is nog niet bekend. Ook de laatste twee gasten worden in een later stadium bekendgemaakt - zodra deze bekend zijn, lees je het op Gids.tv. Ze komen langs in Linda's Wintermaand om over de meest memorabele momenten in hun leven tot nu toe te praten. Ook blikken ze terug op 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd? Dat gebeurt in het knusse decor van een winters chalet, bij een haardvuur en met muziek van Mell & Vintage Future.

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 5 december wekelijks te zien op SBS6. Op 5 december eenmalig om 20.20 uur, vanaf 12 december wekelijks om 20.00 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Linda's Wintermaand 2021: bekijk alle gasten van Linda de Mol of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV