Donderdag in Jinek: Anouk heeft groot nieuws en komt met nieuwe muziek

Donderdag in Jinek: Anouk heeft groot nieuws en komt met nieuwe muziek
De gasten van donderdag 18 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 18 november.

De gasten bij Jinek van donderdag 18 november

  • Vanavond is Anouk te gast bij Jinek! Het is voor het eerst dat zij in een talkshow aanschuift sinds ze vorig jaar wekenlang vastzat in Marokko en daarna voor maanden in zelfisolatie ging. Anouk speelt een nieuw nummer én ze heeft nieuws!

  • Het aantal besmettingen onder jonge kinderen loopt fors op. Klassen zijn steeds vaker leeg. Een basisschool in Eindhoven moest daarom de schooldeuren sluiten. Hierover schuift directeur Michelle Evers bij Jinek aan.

  • Inmiddels liggen er meer coronapatiënten in de ziekenhuizen dan een jaar geleden, nog voordat er gevaccineerd werd. En met opnieuw een recordaantal besmettingen is het einde van de piek voorlopig niet in zicht. Het ondenkbare komt dus steeds dichterbij: de zorg stevent af op een compleet zorginfarct. Ondertussen kraakt de testcapaciteit bij de GGD’s, maar zijn ze vandaag wel gestart met de boostercampagne. Jinek bespreekt het met voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers en GGD-voorzitter André Rouvoet.

  • We kennen haar allemaal als de vrolijke, opgewekte presentator.Caroline Tensen. Maar wat ze met niemand deelde is dat ze een paar jaar geleden door een hel is gegaan. Toen ze in de overgang terechtkwam, wist ze niet wat haar overkwam. In de documentaire 'Het verboden woord' deelt Caroline haar verhaal. Vanavond deelt ze haar verhaal.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Anouk heeft groot nieuws en komt met nieuwe muziek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV