Vanavond op tv: start BuZa & De Verhulstjes

Vanavond op tv: start BuZa & De Verhulstjes
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 november

Kijktip :

Vanaf vanavond kun je op NPO1 gaan genieten van de nieuwe dramaserie BuZA, met daarin glansrollen voor Kees Prins en Jacob Derwig. Op RTL5 begint de reality-serie rondom de familie Verhulst en in Bed & Breakfast wordt onder andere de Veluwezoom bezocht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De Verhulstjes

RTL 5
20:30 uur

De familie Verhulst, wie kent ze niet? Vooral pater familias Gert is ook in Nederland bekend als baas van Studio 100. Vanaf vanavond kunnen we de avonturen van zijn familie volgen in de nieuwe realityserie De Verhulstjes.

Familie
In De Verhulstjes volgen we Gert, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en haar vriend Jef en de honden Leo en Marcel. We krijgen een uniek inkijkje in hun leven. Viktor en Marie zijn inmiddels ook bekende mediapersoonlijkheden in België; Viktor als presentator, Marie vooral als actrice. Hoe ziet hun leven eruit?

Dramafilm: Babel

Spike
20:32 uur

Brad Pitt en Cate Blanchett schitteren vrijdagavond nogmaals in de veelgeprezen dramafilm Babel, die om 20:30 uur te zien is op Spike.

Verhaal
Eén vuurwapen, vier verhalen. Uiteindelijk komen deze verhalen samen en vormen ze een tragische geschiedenis die bovenal aantoont dat mensen waar ook ter wereld niet zo veel van elkaar verschillen.

Bed & Breakfast: o.a. De Veluwezoom

NPO 1
20:33 uur

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Deze week bezoeken de B&B-houders de Veluwezoom, Sint Michielsgestel en Grave.

Natuurgebied
De aflevering begint met een overnachting in de bed & breakfast van Jolande en Hans, vlakbij natuurgebied De Veluwezoom. Dit prachtige gebied, een toeristische trekpleister in Nederland, verkennen zij per elektrische tandem.

Pastorie
Vervolgens verblijven de deelnemers in de gemeente Sint-Michielsgestel bij Willem en Adriana. De deelnemers eindigen in de oude pastorie van Franka en Petra in de gemeente Grave. Zij nemen hun gasten mee op ezeltjestocht door het Brabantse landschap.

Nieuw: Annika

Eén
20:36 uur

Vanavond begint de nieuwe miniserie Annika op België Eén. Deze nieuwe misdaadserie is de komende drie vrijdagen rond 20:40 uur te zien op de Vlaamse zender.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Harpoen
DI Annika Strandhed en haar team krijgen hun eerste zaak toegewezen wanneer het lichaam van een man uit de Clyde gevist wordt, met een harpoen door zijn hoofd. Ze komen al snel te weten dat het niet goed ging met de botenzaak van de man en dat hij niet vies was van wat louche zaken.

Tweede moord
Wanneer er een tweede moord gebeurt, wordt het een race tegen de klok om te voorkomen dat er niet nog meer slachtoffers vallen. Annika's dochter Morgan kan zich intussen maar moeilijk aanpassen aan haar nieuwe leven in Glasgow.

Nieuw: BuZa

NPO 1
21:29 uur

Op NPO 1 gaat vanavond de nieuwe Nederlandse politieke dramaserie BuZa van start. Deze vierdelige serie is de komende vrijdagen om 21:30 uur te zien bij de publieke omroep.

Minister
Als de minister van Buitenlandse Zaken onverwacht overlijdt wordt Maarten Meinema, al geruime tijd weg uit Nederland, teruggehaald om hem op te volgen. Zijn staf ziet het niet erg in hem zitten, want hij blijkt koppig, bot en zeer eigenwijs.

Moord
Intussen ziet het ministerie zich geplaatst voor onconventionele vraagstukken als moord en doodslag. Tot overmaat van ramp heeft de minister nog een ander, geheim probleem. De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Kees Prins.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV