Tv-première horrorfilm It: Chapter Two zaterdag te zien op Veronica

Tv-première horrorfilm It: Chapter Two zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Na het enorme succes van It (2017) was het natuurlijk wachten op It: Chapter Two, waarin het verhaal van de volwassenen wordt verteld. In 2019 was ook deze film weer een hit in de bioscopen, en zaterdag is de film voor het eerst te zien op tv. Je kunt It: Chapter Two streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
27 jaar na hun aanvaring met de angstaanjagende clown Pennywise krijgen alle leden van de 'Losers Club' een verschrikkelijk telefoontje van Mike Hanlon, die hen vertelt dat de moorden weer begonnen zijn. Het kwaad blijkt eens in de 27 jaar terug te keren in Derry, Maine - en dus zal ook de 'Losers Club', die inmiddels volwassen is, weer bij elkaar moeten komen. Ze zijn allemaal hun eigen weg gegaan, maar moeten het nog een laatste keer opnemen tegen de moordlustige clown.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
De makers van de twee It-films kozen ervoor om de verhaallijnen uit het originele boek van Stephen King uit elkaar te trekken. Waar we in het boek heen en weer springen in de tijd, wordt het verhaal in de films chronologisch verteld. Helaas is It: Chapter Two niet zo sterk als het eerste deel. Er zitten genoeg spannende momenten in, maar de gigantische speelduur is helaas iets te veel van het goede. De échte horrorliefhebber zal echter weer een prima filmavondje hebben.

Cast
Naast Jessica Chastain (The Martian) en James McAvoy (Split) zijn ook Bill Hader (Superbad) en Bill Skarsgård (The Devil All the Time) te zien in It: Chapter Two. Deze film is geregisseerd door Andy Muschietti.

It: Chapter Two (2019) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is zaterdag 20 november om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: horror. Speelduur: 169 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV