Serierecensie: Undercover seizoen 3 is spannender dan ooit

Serierecensie: Undercover seizoen 3 is spannender dan ooit
Frank Lammers heeft opnieuw glansrol

Film :

Vanaf 19 november staat de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover op Netflix. De Nederlands-Vlaamse productie Undercover is zowel binnen als buiten de Benelux erg populair. Gaat dit seizoen de verwachtingen overtreffen? Lees hier de recensie van het derde seizoen van Undercover.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Voedselketen
Ex-agent Bob Lemmens wordt door Patrick Diericks benaderd om als burgerinfiltrant te infiltreren. Ondertussen komt Ferry Bouman vrij in een wereld met andere spelregels. Hij is vastberaden om zijn oude positie aan de top van de xtc-voedselketen terug in te nemen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De serie doet in dit derde seizoen waar veel Nederlandse fans om vroegen: meer Ferry. De relatie tussen Bob en ferry als "partners in crime" wordt goed uitgewerkt, maar de complimenten gaan toch vooral naar de medogeloze leider van de Turkse bende Leyla, uitstekend geportretteerd door Nazmiye Oral. Door deze "heilige driehoek" is dit seizoen spannender dan de vorige twee seizoenen, alhoewel ook de humor in dit seizoen niet tegenvalt. 4 sterren.

Cast
Naast Tom Waes (Safety First: The Movie) en Frank Lammers (Herrie in Huize Gerri) spelen ook Nazmiye Oral (Bonnie & Clyde), Murat Seven (The Ottoman Lieutenant) en Elise Schaap (Mijn Vader is een Vliegtuig) rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Nico Moolenaar (Ferry).

Vanaf 21 november 2021 is Undercover seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Misdaad, Actie. IMDb-score: 7,8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Undercover seizoen 3 is spannender dan ooit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV