Nieuw muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands in januari te zien op SBS6

Nieuw muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands in januari te zien op SBS6
Coverbands strijden tegen elkaar

Nieuws :

In januari komt SBS6 met een gloednieuwe muziekwedstrijd. In The Tribute - Battle of the Bands nemen diverse coverbands het tegen elkaar op. Ze proberen de hits van hun idolen tot in de perfectie na te spelen. Wie komt het meest in de buurt van het origineel?

The Tribute - Battle of the Bands gemist? Kijk vanaf 15 januari 2022 elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

ABBA
De competitie start met elf tributebands en bestaat uit zes afleveringen. De elf bands vertegenwoordigen een breed scala aan genres, en de grootste muzieksterren aller tijden. Van ABBA en Barbra Streisand tot de Eagles, The Rolling Stones en zelfs Amy Winehouse: er komt van alles voorbij. Zij hopen in de voetsporen te treden van internationaal succesvolle coverbands als The Stolling Rones en Amy's House.

Ziggo Dome
De optredens worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Angela Groothuizen, gitarist en zanger Spike van Di-rect en Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk. Presentator van dienst is Gerard Ekdom. Uiteindelijk blijven er vier finalisten over, die mogen optreden tijdens een groot tribute-concert in de Ziggo Dome. Wie mag als winnaar van de competitie het langst op het podium staan?

Het nieuwe muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands is vanaf zaterdag 15 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands in januari te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV