Vrijdag in Op1: Diederik Gommers en Helen Mertens over code zwart

Vrijdag in Op1: Diederik Gommers en Helen Mertens over code zwart
De gasten van vrijdag 19 november

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert deze vrijdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van vrijdag 19 november:

  • We staan op de rand van code zwart in de ziekenhuizen en de besmettingscijfers blijven ongekend hoog. In Zuid-Limburg zijn inmiddels één op de negentig mensen besmet met het coronavirus. Kan een lockdown nog voorkomen worden en kunnen de scholen open blijven? Vanavond bij Op1 bespreken intensivist Diederik Gommers en bestuursvoorzitter van het Maastricht UMC+ Helen Mertens de hachelijke situatie in de ziekenhuizen.
  • Ook 2021 gaan we niet knallend verlaten. Lange tijd was het demissionaire kabinet van plan geen landelijk vuurwerkverbod in te stellen, maar nu zijn ze toch gezwicht. Opgeluchte reacties uit de zorgsector, bij burgemeesters en de politie, maar een hard gelag voor vuurwerkhandelaren zoals Michel Adam. Hij zit door dit late besluit met zijn handen in het haar en reageert vanavond bij Op1.
  • Ruim negentien maanden heeft André Rieu inmiddels niet kunnen optreden voor grote zalen. Met kerst zou hij eindelijk weer gaan spelen in zijn geliefde Maastricht. Maar deze week besloot hij die concerten toch af te blazen door de ernstige coronasituatie in Limburg. Moet André Rieu zijn Stradivarius-viool van ruim 7,5 miljoen verkopen om het hoofd boven water te houden? Vanavond bij Op1 vertelt hij over zijn besluit.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Diederik Gommers en Helen Mertens over code zwart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV