Feyenoord - PEC Zwolle live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - PEC Zwolle live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in dertiende speelronde

Sport :

Op zondag 21 november spelen Feyenoord en PEC Zwolle in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - PEC Zwolle

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot staat op verliespunten op plaats twee in de Eredivisie, wat een knappe prestatie is. Tegen de hekkensluiter zullen ze uiteraard weer gaan voor drie punten.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - PEC Zwolle is zondag 21 november om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - PEC Zwolle live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV