Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in december 2021

Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in december 2021
Met onder meer Mocro Maffia: Meltem en Famke & Denzel

Kijktip :

De laatste maand van het jaar betekent over het algemeen feest. Met Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw staat er uiteraard genoeg op het programma, maar in de donkere dagen is er ook genoeg te zien op het witte doek en het zilvere scherm. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2021.

Kijktips van Gids.tv

Niks Vreemds Aan (1 december)

Videoland

Bron: Just Film Distribution
In de film zijn twee stellen op zoek naar meer vurige passie en besluiten in een opwelling te gaan swingen. Het loopt echter anders dan zij verwachten en niets is meer zoals het was, maar ook het leventje van hun buurvrouw Lot verandert drastisch. Bekijk hier waar je Niks Vreemds Aan kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Niks Vreemds Aan.

Keeping Up With The Kardashians, S20 (2 december)

Videoland

Bron: Videoland
Ook al verandert er veel voor de Kardashian familie, toch blijven Kim, Kourtney, Khloe en de rest van de Kardashian/Jenner clan vastbesloten om te onthouden dat familie altijd op de eerste plaats komt. Hoewel de familieleden het vaak oneens zijn, steunen ze elkaar uiteindelijk altijd ongeacht de vele controverses, en dat zijn er veel. Bekijk hier waar je Keeping Up With The Kardashians kunt streamen.

De Verraders: Videoland Editie (5 december)

Videoland, wekelijks

Bron: Videoland
Het hek naar het landhuis Havixshorst gaat krakend open voor het allereerste Videoland seizoen van 'De Verraders'. Terwijl de zon al lang en breed onder is nemen de verraders intrek in het landhuis. Klaar om te muiten, te verraden en via hun conclaaf chaos te creëren die zijn weerga niet kent. Wordt het een stille nacht of slaan de verraders genadeloos toe? Bekijk hier waar je De Verraders kunt kijken.

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin (7 december)

Videoland, wekelijks

Bron: Videoland
Famke Louise en Denzel Slager geven een uniek en exclusief kijkje in hun dagelijks leven als verliefd koppel. Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot bijzondere momenten. Bekijk hier waar je vanaf 7 december Famke & Denzel: Een Nieuw Begin kunt streamen.

Mocro Maffia: Meltem (10 december)

Videoland

Bron: Videoland
Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. Meltem probeert haar vader uit handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat, die net als de Amsterdamse Mocro Maffia in coke handelt. Lees hier waar je vanaf 10 december Mocro Maffia Meltem kunt kijken.

Jomanda: Het Echte Verhaal (15 december)

Videoland

Bron: Videoland
Televisielegende Tineke de Nooij, gossip-journalist Ben Holthuis, vriend Johan Vlemmix, fans en andere intimi vertellen over Joke Daman, beter bekend als Jomanda. Van haar succesvolle opkomst tot haar ondergang: alles komt aan bod in deze vierdelige documentaireserie. Bekijk hier waar je vanaf 15 december Jomanda: Het Echte Verhaal kunt streamen.

Rundfunk: Jachterwachter (17 december)

Videoland

De keihard werkende Wachtopzichter runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. Lees hier waar je Rundfunk: Jachterwachter kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Rundfunk: Jachterwachter.

Forca Koeman, S3 (27 december)

Videoland

Bron: Videoland
In het derde seizoen vervolgen we de wilde achtbaanrit van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona. Bekijk hier waar je Forca Koeman kunt streamen.

Verder op Videoland

  • Verliefd op Cuba (1 december)
  • The Blacklist, S9 (3 december)
  • Woensel West (15 december)
  • De Verhulstjes, S2 (18 december)
  • Videoland Special 'Ranking the Stars' (23 december)
  • Love Island: Xmas Reunion (24 december)
  • Please Hate Me (29 december)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in december 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV