Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in december 2021

Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in december 2021
Met onder meer The Book of Boba Fett

Kijktip :

De laatste maand van het jaar betekent over het algemeen feest. Met Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw staat er uiteraard genoeg op het programma, maar in de donkere dagen is er ook genoeg te zien op het witte doek en het zilvere scherm. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2021.

Kijktips van Gids.tv

Diary of a Wimpy Kid (3 december)

Disney Plus

Bron: Disney
In de film volgen we de hilarische en desastreuze avonturen van de schriele maar ambitieuze Gref Heffley, die zich een weg probeert te banen door de engste en vernederendste ervaring van een jongere: de middelbare school. Lees hier waar je vanaf 3 december Diary of a Whimpy Kid kunt kijken.

Welcome to Earth, S1 (8 december)

Disney Plus

Bron: National Geographic
Het lijkt er misschien op dat de mens elke centimeter van het oppervlak van onze planeet in kaart heeft gebracht, maar kijk beter en je zult ontdekken dat er nog zoveel meer te ontdekken valt: Het tijdperk van ontdekkingen is nog lang niet voorbij. Bekijk hier waar je vanaf 8 december Welcome to Earth kunt streamen.

Ron's Gone Wrong (15 december)

Disney Plus

Bron: 20th Century Studios
n een bijzondere wereld waar wandelende, pratende, digitaal verbonden bots de beste vrienden van kinderen zijn geworden, vind een 11-jarige jongen dat zijn robotmaatje niet helemaal werkt. De robottrucjes leren zal voor de nodige lach en een traantje zorgen. Lees hier waar je vanaf 15 december Ron's Gone Wrong kunt kijken.

Encanto (24 december)

Disney Plus

Bron: Disney
Het verhaal gaat over het 15-jarige liefdevolle en grappige meisje Mariana. Haar gezin beschikt over bijzondere magische krachten en wonen in een groot magisch huis. Mariana zelf beschikt echter nog niet over magische krachten, maar dan is het toch aan haar om de missie te volbrengen. Lees hier waar je vanaf 24 december Encanto kunt kijken.

The Book of Boba Fett, S1 (29 december)

Disney Plus

Bron: Disney
De legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand moeten door de onderwereld van de melkweg navigeren wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om het gebied te claimen dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat. Bekijk hier waar je vanaf 29 december The Book of Boba Fett kunt streamen.

The Rescue (31 december)

Disney Plus

Bron: National Geographic
Zomer 2018. De nachtmerrie begint als twaalf jeugdvoetballers en hun coach in Noord-Thailand vast komen te zitten in een ondergelopen grot. Deze documentaire onthult het verhaal dat tegen alle verwachtingen in de wereld in zijn greep hield. Lees hier waar je vanaf 31 december The Rescue kunt kijken.

Verder op Disney Plus

Volgt z.s.m.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in december 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV