Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in december 2021

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in december 2021
Met onder meer Dexter: New Blood en Downton Abbey

Kijktip :

De laatste maand van het jaar betekent over het algemeen feest. Met Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw staat er uiteraard genoeg op het programma, maar in de donkere dagen is er ook genoeg te zien op het witte doek en het zilvere scherm. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2021.

Kijktips van Gids.tv

Downton Abbey, S1-6 (9 december)

NPO Plus

Bron: BBC
Het beroemdste kostuumdrama ter wereld behandelt standsverschillen in de periode 1912-1925 rond de Eerste Wereldoorlog in een groot Engels landhuis. De serie vertelt het verhaal van de elitaire Crawley-familie en hun personeelsleden. Bekijk hier waar je vanaf 9 december Downton Abbey kunt streamen.

Dexter: New Blood, S1 (20 december)

NPO Plus

Bron: Showtime
Tien jaar nadat Dexter vermist raakte in het oog van orkaan Laura, leeft hij onder een valse naam in het kleine stadje Iron Lake, New York. Dexter lijkt zijn nieuwe leven dan wel te omarmen, maar in het kielzog van onverwachte gebeurtenissen in deze hechte gemeenschap lonkt zijn donkere kant opnieuw. Bekijk hier waar je vanaf 20 december Dexter: New Blood kunt streamen.

Angela Black, S1 (30 december)

NPO Plus

Angela zit gevangen in een relatie waaraan ze niet kan ontsnappen. Ze wordt onverwacht benaderd door Ed, een privé-detective, die de donkerste geheimen van haar man verklapt. Bekijk hier waar je vanaf 30 december Angela Black kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Claire Darling (1 december)
  • The Whistlers (5 december)
  • Guilt, S1 (9 december)
  • Vigil, S1 (11 december)
  • Sisi, S1 (31 december)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in december 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV