Zondag in Humberto: Tom Waes en Frank Lammers over Undercover en meer

Zondag in Humberto: Tom Waes en Frank Lammers over Undercover en meer
Dit zijn de gasten van zondag 21 november

Kijktip :

Deze zondag is het Undercover dag! Want het nieuwe seizoen is uit op Netflix en werd ook uitgezonden op België Eén. Frank Lammers en Tom Waes zijn daarom te gast bij Humberto. Dit zijn de gasten van zondag 21 november.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 21 november

  • De rellen van afgelopen weekend bespreken wij vanavond aan tafel met nationaal commandant van de politie Max Daniel.
  • Jelle Gunneweg, verslaggever bij RTV Rijnmond, schuift vanavond aan tafel. Zij deed verslag van de rellen in Rotterdam.
  • Coureur Guido van der Garde over de race van Max Verstappen en zijn kansen om wereldkampioen in de Formule 1 te worden.
  • Tom Waes en Frank Lammers zijn terug als Ferry en Bob in de succesvolle serie Undercover op Netflix. Vanavond vertellen ze over het nieuwe seizoen en hun bijzondere samenwerking.
  • Zanger Kenny B. werd afgelopen maand 60 jaar, maar is nog lang niet klaar. Afgelopen vrijdag bracht hij samen met het Metropole Orkest het nummer 'Bedankt Voor Alles' uit.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Humberto: Tom Waes en Frank Lammers over Undercover en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV