FC Barcelona - Benfica live op tv (Champions League)

FC Barcelona - Benfica live op tv (Champions League)
Wie pakt belangrijke overwinning?

Sport :

Na de interlandbreak gaat de Champions League deze week weer verder. Dinsdag (23 november) staat de belangrijke wedstrijd tussen FC Barcelona en Benfica op het programma. Deze is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Golf.

Samenvatting en hoogtepunten FC Barcelona - Benfica

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nieuwe trainer
Barcelona heeft afscheid genomen van Ronald Koeman en de nieuwe trainer is inmiddels geïnstalleerd: Xavi Hernández. Dit clubicoon heeft als geboren Catalaan waarschijnlijk meer krediet dan Koeman. Onder zijn leiding werd afgelopen weekend de derby met Espanyol met 1-0 gewonnen dankzij een treffer van Memphis Depay.

Stand
De wedstrijd met Benfica is van levensbelang voor FC Barcelona, want bij een overwinning zijn ze geplaatst voor de volgende ronde. Bayern München leidt in Groep E met twaalf punten uit vier wedstrijden en is daarmee al zeker van de achtste finale. Barcelona en Benfica volgen met respectievelijk zes en vier punten.

De wedstrijd FC Barcelona - Benfica is dinsdag 23 november om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Golf. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Barcelona - Benfica live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV