IDFA-documentaire Lessons for Luca dinsdag te zien op NPO 2

IDFA-documentaire Lessons for Luca dinsdag te zien op NPO 2
Tv-première van prachtige docu

Kijktip :

In Amsterdam wordt momenteel het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) gehouden, en dat gaat zoals elk jaar gepaard met enkele premières op NPO 2. Dinsdag (23 november) is het de beurt aan Lessons for Luca.

Lessons for Luca gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Cuba
Hoe vrij ben je in een ideologisch land als Cuba? Filmmaker Salvador Gieling bezoekt zijn schoonfamilie, die gebukt gaat onder de ongeschreven wetten en regels van het land. De indringende familiesaga vertelt hoe een persoonlijk verhaal van een Cubaanse familie onlosmakelijk verweven is met de grotere geschiedenis van het communistische land.

Festival
Deze film was al te zien op het filmfestival in Amsterdam. IDFA is het grootste documentaire-filmfestival ter wereld en jaarlijks reizen duizenden mensen af naar onze hoofdstad om het bij te wonen. Dat gaat ook dit jaar weer wat anders door de coronapandemie, maar dat mag de pret niet drukken.

De documentaire Lessons for Luca is dinsdag 23 november om 22.45 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Lessons for Luca terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op IDFA-documentaire Lessons for Luca dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV