Besiktas - Ajax live op tv (Champions League)

Besiktas - Ajax live op tv (Champions League)
Winnen Amsterdammers ook in Turkije?

Sport :

Na klinkende zeges op achtereenvolgens Sporting Portugal, Besiktas en Borussia Dortmund (2x) is Ajax al zeker van de achtste finales van de Champions League. Woensdag staat het tweede treffen met Besiktas op het programma; deze wedstrijd is om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Besiktas - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overwinningen
Ajax gaat fier aan kop in Groep C van de Champions League dankzij vier overwinningen in de eerste vier wedstrijden. Vooral de overwinningen op het hoger aangeslagen Borussia Dortmund (4-0 en 1-3) waren indrukwekkend te noemen. Kan Ajax ook de tweede wedstrijd van het Turkse Besiktas winnen?

Bekijk ook het speelschema van Ajax in de Champions League.

Stand
De Turken zijn al uitgeschakeld na vier nederlagen op rij; zij maken geen kans meer op de achtste finales. Ze zullen echter nog wel proberen om de Europa League te halen. De vraag is of ze dat zal lukken, want sinds de eerste nederlaag tegen Ajax (2-0) verloor Besiktas liefst zes van de negen wedstrijden.

De wedstrijd Besiktas - Ajax is woensdag 24 november om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18.00 uur.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV